úterý 2. června 2015

Redukce vrásek.

Redukce vrásek

 Tvorbu vrásek máme dánu geneticky. Dnešní estetická medicína si umí s vráskami poradit, je ovšem důležité přijít včas. 

Endopeel

  Endopeel je nejnovější medicínský způsob omlazení obličeje chemickou cestou, kdy se do svalů injekčně aplikuje přípravek z olejových kyselin. Ten způsobí vyzvednutí svalů s okamžitým liftingovým efektem. Nezpůsobuje jizvy a  nevyžaduje dlouhou rekonvalescenci. Účinek je okamžitý a výsledek viditelný bezprostředně po aplikaci. Vhodný pro všechny věkové kategorie.

Mezonitě - prime lifting

  Mezonitě je revoluční metoda v  redukci vrásek a  liftingu obličeje, krku a dalších partií těla pomocí vstřebatelných biovláken. Při této metodě se pokožka vypíná pomocí speciálních vstřebatelných nití. Nitě jsou fixovány v tkáni a poskytují jí žádanou podporu. Upravovaná partie se vypne a vyhladí. Nitě mají také rejuvenační efekt, aktivují přirozenou obnovu pokožky a zpomalují proces stárnutí. Celkový efekt přetrvává až 2 roky.



Elektromagnetická vlna Pellevé

  Pellevé je převratnou novinkou v estetické medicíně umožňující nebolestivou neinvazivní metodou vypnout jemné až středně hluboké vrásky a zpevnit pleť. Při ošetření se využívá energie ve formě elektromagnetických vln, která působí ve spodních vrstvách dermis a výrazně tak ovlivňuje vzhled obličejových vrásek.Výsledky prokázány klinickými studiemi.

Kyselina hyaluronová

  Kyselina hyaluronová je látka, která je běžnou součástí všech živočišných druhů a tkání, společně s kolagenem tvoří důležitou složku při regeneraci stárnoucí a poškozené pokožky. Hlavní funkcí této kyseliny je vázat a transportovat vodu.

Plazmaterapie - RegenPlazma, CellularMatrix

  Zredukovat vrásky můžete pomocí speciálního plazmového koncentrátu bohatého na trombocyty z Vaší vlastní krve! Růstové faktory z vlastních krevních destiček (tzv. platelet rich plasma–PRP) výrazně přispívají k procesu tkáňové regenerace, produkci kolagenu a kyseliny hyaluronové. S přibývajícími léty totiž dochází k poškození DNA a buněčných struktur. Plazma PRP bohatá na trombocyty účinkuje jako jedinečný „stavební materiál“ při „opravách“ organizmu na buněčné úrovni, který stimuluje faktory ovlivňující růst buněk a rovněž biologicky stimuluje poškozené buňky. Jedná se o produkt tělu vlastní, odpadají tak veškerá rizika jakýchkoliv nežádoucích reakcí.
Zlepšení kvality pleti je patrné již za 3 týdny, pokožka je lépe hydratována a má lepší strukturu.
Vhodné pro ženy i muže.
  

Omlazení kmenovými buňkami

  Při tomto ošetření dochází k vytváření nových kožních buněk, zmírňují se již existující vrásky a brání vzniku vrásek nových. Díky obsaženým růstovým faktorům se posiluje pružnost kůže, je vyvolána syntéza kolagenu, elastinu a dalších extracelulárních látek, které vyplňují mezibuněčné prostory. Tím dochází k optimální hydrataci pleti a kůže.

Mikrojehličkování

  Jelikož mikrojehličkování vyvolává přirozenou syntézu kolagenu, elastinu, ale také dalších bílkovin mezibuněčné matrix, je velmi vhodnou doplňující metodou k výplňovým materiálům.

Mezoterapie

  Spočívá v aplikaci výživných látek, které jsou vpravovány přímo na cílené místo, a tak je dosaženo maximálního efektu. Tato technologie se účinně využívá pro vypnutí vrásek a omlazení pleti, ale také na léčbu akné a jizviček.

Lifting MEDER

  Toto ošetření nemá žádná věková omezení, žádné nežádoucí účinky, komplikace ani kontraindikace. Procedura je univerzální – kromě uvolnění svalů mají složky přípravku celou řadu pozitivních účinků. Tato terapie vyhlazuje vrásky a zabezpečuje účinný lifting pokožky.


Žádné komentáře:

Okomentovat