čtvrtek 4. června 2015

Co umí "galvanická žehlička" pleti

SVĚTOVÝ HIT – GALVANICKÁ ŽEHLIČKA NA PLEŤ .

Okamžitý LIFTING za 20 minut - exklusivní technologie pro omlazení !!!
Jedná se o žehličku na vrásky a projevy stárnutí pleti.
  • Vaši pleť mění v luxusně jemnou a zářivou
  • Zastavuje proces stárnutí
  • Zbavuje pleť různých nerovností
  • Dosahuje úžasných výsledků v boji s trudovitostí pleti (akné)
  • Její použití je vhodné i jako jednorázová kůra před událostí, na které potřebujete vypadat skvěle (pohovor,focení, společenská akce…)
Výsledek je viditelný již při prvním ošetření žehličkou !
Základní vlastnosti tohoto ošetření jsou :
  • hloubkově čistí pokožku, zprůchodňuje póry k buňkám
  • aktivuje štěpení buněk, sjednocuje tonus a odstín pleti
  • aktivuje lymfu, zmírňuje váčky a otoky obličeje, zeštíhluje ho
  • výrazně redukuje podbradek, akné, hluboké rýhy i drobné vrásky
  • zlepšuje tonus pleti, zpevňuje svaly obličeji, krku a dekoltu

  Galvanická žehlička  pracuje na bázi pozitivního a negativního galvanického proudu, čím dochází v první 5ti minutové fázi k hloubkovému vyčištění pleti a ve druhé 5ti minutové fázi k hloubkovému zapravení gelů a kosmetiky do podkoží, čímž dochází k mnoho násobnému vstřebání účinných látek kosmetických přípravků.
  Žehličku lze použít na všechny druhy pleti – mladou, zralou,suchou, mastnou, ale i postiženou akné, ekzémem, lupenkou i dermatitidou. Lze ji použít i na dvouleté dítě. Galvanická žehlička si analyzuje pleť a podle toho si nastaví intenzitu galvanického proudu. Při žehlení se rozproudí lymfa, zmírní se otoky a zprůchodní se póry až k buňkám. Již po prvním žehlení se obličej zeštíhlí a omladí. Žehlička rovněž sjednotí tonus pleti o jeden odstín čímž zmírní tmavé kruhy a váčky pod očima. Průběžně regeneruje pokožku, a hloubkověji vyčistí, otevře a zprůchodní zanesené póry, vytáhne černé tečky, aktivuje štěpení buněk. Již při prvním žehlení je cítit, jak “obličej dýchá” a okamžitě jsou vidět nečekané výsledky.
Speciálně navržené pleťové gely:
Pre-Treat – přípravný gel odstraňuje nečistoty a těžké kovy, uvolňuje póry, aby mohly lépe “dýchat”
Treatment – ošetřující pleťový gel na obnovení, vyživení a posílení unavené pleti. Dochází také k doplnění minerálů a buněčné energie.
Co je galvanická žehlička a jak funguje?
  Galvanická žehlička je jedním ze způsobů, jak můžete svou stárnoucí pleť udržet ve formě, aniž byste museli nutně podstupovat chirurgické zákroky do Vašeho těla. Žehlička velikosti a vzhledu klasického depilačního strojku funguje na bázi pozitivního a negativního galvanického proudu (povzbuzuje buňky k vyšší aktivitě) a je natolik chytrá, že si i sama identifikuje typ pleti, podle kterého si sama nastaví intenzitu a poté započne hloubkové čištění pleti ve všech vrstvách kůže. V následující části se žehličkou do pokožky vpraví kosmetické přípravky, které pleť vyživí a vytáhne z pleti všechny nečistoty a toxiny, které jsou v ní obsaženy. Ani akné, ekzém, lupenka nebo velmi vrásčitá pokožka není překážkou v žehlení, ba naopak. Principu fungování Galvanické žehličky se také někdy říká tzv. „živočišná fyzika“. Jestliže je žena starší třiceti let, dochází dokonce kromě hloubkového čištění ještě ke štěpení buněk, čímž je podpořena jejich obnova. Některé ženy preferují žehlení v kosmetických salónech, kde je tato metoda již déle používána, ale samozřejmě je možnost pořídit si galvanickou žehličku přímo domů, kde můžete v klidu praktikovat žehlící kůru. K žehličce náleží více nástavců – kromě nástavce na obličej, krk a dekolt je to dále nástavec na okolí očí (zmírnění otoků, kruhy pod očima), dále nástavec určený k masáži hlavy (k masáži vlasových cibulek, podpora růstu vlasů), je vhodná jak pro muže, tak pro ženy. Tento nástavec je ve formě kartáče a tak se dostane dobře mezi vlasové cibulky a pokožku, kde pak aktivuje vlasové cibulky, které již nejsou aktivní a také podporuje růst nových vlasů.
Jak probíhá samotný zákrok?
  Před samotným žehlením je na obličej nanesen gel, který podporuje obnovu pleti společně s následným žehlením. Doba, za kterou je pleť důkladně vyčištěna se udává okolo 28 dní, může se však mírně lišit podle věku ženy. Celý zákrok trvá jen 10 minut ve dvou pětiminutových fázích, je samozřejmě bezbolestný a již po jednom použití jsou viditelné očekávatelné výsledky. Ze začátku se žehlení provádí zhruba třikrát týdně, poté stačí žehličku používat pouze jedenkrát za týden.
  Výhodou tohoto druhu pleťového čištění je také to, že na rozdíl od jiných čistících metod není po absolvování obličej červený ani nijak citlivý, proto je možno se nalíčit ihned po aplikaci a není třeba se bát, že by tak byl obličej zvláště zatěžován. Ženy si velmi chválí krásně hebkou pleť po zákroku a často tak nemusejí ani použít make-up.
  Kromě vyčištění od nečistot a toxických látek je dále pleť více sjednocena – tedy zmírňují se různé barevné odlišnosti pleti jako kruhy pod očima, červené flíčky apod. Nakonec k žehličce náleží ještě nástavec na celulitidu.
Jak dlouho můžete počítat s vyžehlenou pletí?
  Celkové ošetření trvá zhruba 30 minut, samotné žehlení asi deset minut. Doporučuje se navštěvovat salon až třikrát týdně po dobu jednoho měsíce. Poté záleží na Vašich konkrétních potřebách, jak často budete chtít žehlící kůru opakovat. Efekt je viditelný už po jedné aplikaci a pleť je  po vyžehlení méně unavená a výrazně jemnějšího a zdravějšího vzhled. 
Jak galvanická žehlička funguje?
  Žehlička pracuje na principu kontrolovaného galvanického proudu. Součástí procedury je aplikace speciálních gelů, které pomáhají vyčistit pleť do hloubky a zároveň ji ošetřit pomocí pozitivně působících látek.
  Galvanická žehlička je jedním ze způsobů, jak můžete svou stárnoucí pleť udržet ve formě, aniž byste museli nutně podstupovat chirurgické zákroky do Vašeho těla.
  Žehlička velikosti a vzhledu klasického depilačního strojku funguje na bázi pozitivního a negativního galvanického proudu (povzbuzuje buňky k vyšší aktivitě) a je natolik chytrá, že si i sama identifikuje typ pleti, podle kterého si sama nastaví intenzitu a poté započne hloubkové čištění pleti ve všech vrstvách kůže. V následující části se žehličkou do pokožky vpraví kosmetické přípravky, které pleť vyživí a vytáhne z pleti všechny nečistoty a toxiny, které jsou v ní obsaženy. Ani akné, ekzém, lupenka nebo velmi vrásčitá pokožka není překážkou v žehlení, ba naopak.
Pro koho je galvanická žehlička určena?
  Žehlení je určeno zejména pro ženy, ale i muže, kteří se potřebují zbavit neestetických vrásek v oblasti krku a obličeje a kromě redukce vrásek také velmi dobře působí na svaly v těchto partiích, čímž se obličej a krk výrazně zeštíhluje. Kromě toho je velmi vhodná pro osoby, které trpí akné, nebo jim po akné zůstaly na obličeji nežádoucí jizvičky a všemožné červené flíčky a jiné barevné nerovnosti. Také se vyžehlením lze zbavit kruhů pod očima.
  Galvanickou žehličku lze použít i v případech, že trpíte lupenkou, nebo různými ekzémy a jinými kožními problémy a je vhodná jak pro starší osoby, tak i osoby velmi mladé a to s jakýmkoli typem pleti.
  To vše se děje na základě vibrací elektromagnetického pole, které se v průběhu žehlení vytváří.
Jestliže trpíte celulitidou – neestetickými „ďolíčky“ v určitých partiích těla, i toto umí žehlička spolehlivě redukovat. Pomáhá při lepším odbourávání tuků a tím minimalizuje celulitidu po celém těle.
Také si říkáte: galvanická žehlička na pleť - další “výmysl”, kdo ví, co na tom vlastně je?
JENŽE OŠETŘENÍ ŽEHLIČKOU JE OPRAVDU “JINÉ”:
Už jste někdy přemýšleli, jak můžeme ”protlačit” krém nebo sérum přes bariéru, kterou máme v kůži, do všech vrstev pleti?
Dokonce i tam, kde se tvoří nová pleť, která bude vidět až za 28 dní?
(představte si tu bariéru jako elektrický plot, prostě nepropustí žádné krémy, pleťová mléka nebo séra do spodních
vrstev). Nemůžeme.
Běžná péče zůstane na povrchu, ošetřuje v podstatě jen horní vrstvičku pleti.
Jak tedy docílit, aby pleť, která se teprve tvoří, už byla dopředu nabitá výživou, vitamíny, hydratovaná a mladší?
Řešením je: použitím IONTOFORÉZY.
Ošetření žehličkou je na principu iontoforézy založené.
Žehlička vytváří galvanické proudy (*), a všechny 4 produkty určené k použití se žehličkou jsou polarizované
(mají náboj).
Žehlička protlačí účinné látky do všech - i do nejspodnějších vrstev pokožky.
Vyčístí a vyživí nejen pleť na povrchu, ale I TY buňky, které se teprve tvoří a budou vidět až za 28 dní
(tak dlouho trvá obnova pleti)
Jako bonus aktivuje i produkci vlastního kolagenu a nabije každou buňku energií.
Dopřeje Vám opravdu luxusní a maximálně účinné vyčištění mezibuněčných prostor, výživu, hydrataci a omlazení.
Takové ošetření je mnohem efektivnější, než bežné kosmetické.
Po 20-30 minutové aplikaci okamžitě vypadáte osvěženě, omlazeně, lifling obličeje a zpevněné kontury jsou hned viditelné, pleť je nabitá energií, hydratovaná a vyživená až do nejspodnější vrstvy, vrásky méně znatelné, póry stažené, tón pleti sjednocený, a celkový dojem obličeje je - MLADŠÍ.
Výsledný pozitivní efekt vydrží individuálně.
Je to jako s cvičením - pokud chcete mít stále krásnou pevnou postavu, musíte cvičit pravidelně. A každá odcvičená hodina dnes se Vám v budoucnu připočte k dobru. To samé platí pro žehličku a gely.
Čím déle žehličku s gely používáte, tím více profitujete I DO BUDOUCNA,
Hloubkově čistíte pokožku na mezibuněčné úrovni, dodáváte jí výživné látky, energii a sílu, aktivujete produkci
vlastního kolagenu,  brzdíte stárnutí pleti (viz důvod 2), a rychleji získáte a déle si uchováte mladistvý svěží vzhled.
DRUHÝ DŮVOD, proč žehlička s gely doslova omlazuje:
Někdo má v 50-ti krásnou pleť, někdo už ve 30-ti vrásky.
Není to náhoda, jsou to geny. Dnes už se ale nemusíte smiřovat s tím, co vám dala příroda do vínku.
Už dokážeme způsob vašeho stárnutí změnit. Vítejte v budoucnosti kosmetiky:
Máte první, zatím naštěstí sotva viditelné, vrásky? Ani ty není radno podceňovat.
Pleť stárne nejdříve zevnitř (už od 25. roku!) a dlouho vypadá, že se nic neděje. Jak rychle bude pokožka stárnout, je naprogramováno geneticky.
Díky nedávnému objevu skupiny genů a enzymů, které toto vnitřní stárnutí způsobují, vyvinula NS novou technologii (je patentovaná),  která nejenže napraví projevy a následky stárnutí, když už se objeví  (jako bežné krémy a séra, laserová terapie a pod.,) ale zpomalí stárnutí pleti dřív, než způsobí na pleti viditelné škody
Tato technologie je obsažena v modrém gelu z dvojice na základní ošetření a ve speciální řadě kosmetiky Age.
Z toho budete profitovat i v příštích letech, protože Vaše pleť si zachová vlastnosti mládí.
Jak máte nastavené genetické stárnutí Vy? Nenechte to náhodě a udělejte něco proto, aby  “Vás věk neprozradil...”
(*) Galvanický proud je rovnoměrný elektrický proud tekoucí jedním směrem. Galvanické proudy se již přes 50 let úspěšně používají v profesionálních kosmetických institutech, lázeňských procedurách a ve welness centrech
Terapie galvanickým proudem je terapie uzdravování. Cíleně dodávaný proud má povzbudivý vliv pro
samouzdravování. Harmonizuje, dolaďuje organizmus, normalizuje funkci nervového systému, odbourává bloky v proudění energie Na tomto procesu se podstatně podílí proudění iontů, který tělo až na buněčnou úroveň harmonizuje.
Prostřednictvím elektrického proudění putují kladně a záporně nabité proteiny stejně tak jako jedovaté zplodiny vždy
k protipólu a jsou přiváděny do vylučovacího procesu. Tím je významně podpořeno a urychleno jinak pomalé odbourávání usazenin v tkáních a cévách.
Již nyní sami můžete rozhodnout o tom, jak budete vypadat v následujících letech.
Podívejte se na své rodiče nebo prarodiče. A teď otázka pro vás:
Budete chtít za 20, za 30 let vypadat stejně jako oni, nebo začnete řešit činnost enzymu stárnutí již dnes?
Můžete začít hned teď a docílit výsledků, ze kterých budete mít prospěch nejen dnes, ale i v  budoucnosti....

Žádné komentáře:

Okomentovat