pátek 26. června 2015

První káva, která přináší zdraví...

První káva, která přináší zdraví
Charakteristika:

Houba Reishi , zvaná také Ganoderma lucidum

Již 2000 let je používána čínskými léčiteli jako ,, kouzelná rostlina,, pomáhá léčit a předcházet mnoha chorobám, je jedním z pokladů čínské medicíny.Současné výzkumy potvrzují, že složky obsažené v houbě Reishi mají pozitivní vliv na zlepšení kvality zdraví, na dodržení rovnováhy v organismu a prodloužení života.
reishi3.gif

Reishi stimuluje práci imunitního systému, nasměřuje své léčebné vlastnosti na konkrétní onemocnění, ale pomáhá regulovat práci celého organismu, zajišťuje správné fungování vnitřních orgánů.V Číně se Reishi nachází na úředním seznamu léků.Doufejme, že se v blízké budoucnosti stane základem přírodní medicíny, která není ve zbytku světa příliš doceněna.

Choroby srdce a krevního oběhu:

Houba Ganoderma zvětšuje okysličení srdečního svalu rozšíření věnčitých tepen a většímu průtoku krve. Ve značné míře snižuje jak systolický, tak diastilický tlak až o 20%. Likviduje bolesti v hrudníku, dušnosti, poruchy srdečního rytmu, snižuje hladinu cholesterolu a triglyceridů.Za vlastnosti houby Reishi snižující krevní tlak vděčíme přítomným triterpenům. Houba vykazuje tento účinek pouze v případě, že je krevní tlak značně zvýšen, avšak nevykazuje hypotenzivní účinek, pokud je tlak v rozmezí normy nebo nižší.
Reishi vykazuje také schopnost snížení hladiny cholesterolu a triglyceridů, které jsou hlavními faktory při rozvoji chorob srdce a krevního oběhu.Během používání preparátů Ganoderma lucidum dochází ke značné redukci frakcí LDL cholesterolu a ke zvýšení množství frakcí HDL cholesterolu.Za tyto vlastnosti odpovídají triterpeny.

Klinické zkoušky potvrzují, že Reishi ovlivňuje viskozitu krve a tím předchází tvorbě krevních sraženin. Snižuje agregaci krevních destiček - díky adenosinu, který je farmakologicky aktivním faktorem.Tyto vlastnosti Reishi mají vliv na snížení rizika onemocnění výdutí, mozkovou mrtvicí a některými chorobami srdce.
Imunitní systém:

Reishi vykazuje vlastnosti stimulující a modelující imunitu.Složky obsažené v houbě mají vliv na zvýšení produkce a aktivity lymfocytů, cytosinů a mikrofágů.Zvýšení aktivity mikrofágů má vliv na ničení všelijakých patogenů, jako bakterie, viry, kvasinky nebo rakovinotvorné buňky, zjednodušuje odstraňování škodlivých, toxických sloučenin z organismu, čímž tvoří obranný štít organismu.

Zvýšení aktivity mikrofágů způsobuje uvolnění cytosinů, které odpovídají za kontrolu zánětlivých procesů a stimulující práci imunitního systému. Jednou z farmakologicky činných substancí houby Reishi je ganoderenová kyselina, která ( v nevelkých dávkách ) ovlivňuje snížení aktivace viru HIV o 50%.
Současná medicína se stále častěji věnuje civilizační chorobě XX století, kterou je alergie. Ganoderma vykazuje antihistaminické účinky v rozsahu alergií s různými příznaky. Zmenšuje alergickou reakcí při průduškovém astmatu, kožních alergiích a alergiích na léky.

Nádorová onemocnění:

Využití houby Reishi při léčbě a prevenci
Houba Reishi může zvěstovat příchod nové éry při prevenci a léčbě rakoviny.
Proti rakovinové účinky má Ganoderma díky polysacharidům.
Díky použití vitamínu C je možné zjednodušit jejich asimilaci.Používání preparátů s Ganoderma lucidum vykázalo pozitivní výsledky při léčbě mnoha nádorů, mimo jiné:

- mozkový nádor 5 cm ( zmenšení velikosti nádoru, získání vědomí, získání paměti )
- rakovina plíce, která byla metastází po operativním odstranění nádoru prsu ( celkový zánik rakovinotvorných buněk v plicích po 6-ti měsíční terapii)
- rakovina prsu s metastázemi do kostí ( značné zlepšení kvality života, návrat k samostatnému fungování)
- rakovina konečníku s metastázemi na játra ( zmenšení nádoru, celkové zlepšení )
- rakovina slinivky ( reishi ve spojení s vitamínem C - celkové uzdravení )

Reishi vykazuje protirakovinnové účinky a stimuluje imunitní systém, což značně zvyšuje kvalitu života osobám, trpícím nádorovým onemocněním. Zmenšuje příznaky choroby, v mnoha případech vede k úplnému uzdravení. Preparáty s REISHI nevykazují žádné úporné vedlejší účinky, charakteristické pro takové metody léčení jako radioterapie a chemoterapie:

- nedehydratuje
- dlouhodobé dodání  energie, minerálů
- uklidňuje nervy a zkvalitňuje spánek, odstraňuje migrény
- posiluje srdce
- brání vzniku rakoviny a zmírňuje následky chemoterapie
- udržuje v normě cukr
- upravuje trávení a vylučování
- detoxikuje, upravuje váhu
- mírní záněty, artritidu, revma
- zpomaluje proces stárnutí

Při užívání REISHI probíhají v těle silné aktivity – rozdělené do pěti etap:

1) SNÍMÁNÍ – SCANOVÁNÍ ( 1 - 30 dnů )
REISHI pomáhá objevovat skryté choroby a toxiny v těle a vede k regulaci tělesných funkcí – objevují se reakce těla, které pomahájí odkrýt oblasti zasažené chorobami.

2) DETOXIKACE ( 1 - 30 týdnů )
REISHI je známá jako ,,královna detoxikátorů,, pro svou sílu odstraňovat nadbytečnou kyselinu močovou, kyselinu mléčnou, nadbytečný cholesterol, zásoby tuků, odumřelé tkáně a nahromaděné toxiny.Toxiny jsou vylučovány přes moč, stolici, pot, kůži, hlen.

3) REGULACE ( 1 - 12 měsíců )
Během obnovovacího procesu jsou pozorovány určitě reakce těla.Jsou –li silné, snížit dávkování.

4) VÝSTAVBA ( 6 - 24 měsíců )
REISHI pokračuje v opravě postižených částí těla, posiluje imunitní systém k větší odolnosti proti chorobám, dodává hlavní prvky a vitamíny k urychlení uzdravovacího procesu

5) OMLAZOVÁNÍ ( 1 - 3 roky )
Konečný cíl konzumace REISHI je udržovat tělesné funkce v optimální činnosti, navrátit organismu mladistvý vzhled a celkově omladit organismus.

Kontaktujte nás rádí i na toto téma rozvineme diskuzy existue i hromada alternativních řešení jak nahradit kávu nebo jak do těla dostat, tělu prospěšné látky i jiným způsobem.

cofg.png

Žádné komentáře:

Okomentovat