neděle 19. července 2015

Zamyšlení se nad světem zdraví a jak to doopravdy je?

Zamyšlení se nad světem zdraví a jak to doopravdy je?


spolu-autor:  Veronika Hájková


Co se týče pojmu zdraví, předpokládejme, že každý si pod tímto názvem dokáže alespoň něco představit. Co se týče nemocí, troufáme si říci, že každý ví co je nemoc rakovina, a že je jednou z hlavních hrozeb dnešní populace.


Otázkou je proč?
Každý rok na rakovinu zemře na celém světě zhruba 8 milionů lidí, tzn., že je ohrožen každý čtvrtý člověk. To je docela velké číslo na to, že celý svět je moderní, technologie jdou stále dopředu a přesto neznáme lék na takto rozšířenou a zhoubnou nemoc.


Nebo je to trochu jinak?
Zamysleme se nad tím, co o této nemoci vlastně víme, kde se bere, proč a jak se jí účinně bránit nebo nejlépe, jak se jí správně vyhnout. A vlastně co je asi nejdůležitější, jak být nejlépe zdravý.
Nejdříve je asi zajímavé zmínit se, že tuto problematiku řešili významní američtí lékaři již v roce 1969. Doslova jeden z nich uvedl: ,, V současné době jsme schopni vyléčit jakýkoliv typ rakoviny. Veškeré další informace k této věci naleznete v Roskefellerově nadaci. " Kdyby někdo nevěděl, rod Roskefellerů ,,sponzoroval,, celou Ameriku, tzn., představa o tom, jak to vypadalo, je zavádějící. Na to navazujeme i souvislosti s léčením rakoviny, a to tak, že vlastně nebyl absolutně žádný zájem rakovinu léčit. Proč? Peníze, moc, nadvláda a dokonce snížení světové populace. To vše a více je proti zdraví společnosti. Představme si, kdyby na všechny nemoci byly doopravdy účinné léky? Léky, které si v lékárnách koupíme, by fungovali nebo nejlépe, že by léky zapotřebí nebyly, protože by se zdraví řešilo preventivně? Říkáte si, že je to scifi? Lidé, kteří se o tento zlom pokoušely, byly jednoduše ,,odstraněni,.”


Proč?  Na to si asi každý dokáže odpovědět sám.
V dnešní době jsou lidé svobodnější a více se zajímají o své zdraví. Nechtějí podléhat farmaceutickému průmyslu. Naopak zjišťují, že léky, které se vyrábějí, doopravdy samotnou hloubku nemocí neřeší. V některých případech dokonce zadělávají na další problém. Tato skutečnost je hrozivá, ale farmaceutický průmysl jásá a mne si ruce.
Dr. Tullio Simoncini, odborník na onkologická onemocnění zjistil, že rakovina je léčitelná. On sám úspěšně léčil pacienty v posledním stádiu této ,,zhoubné,, nemoci. Tak dlouho se stavěl proti globálním mocenským strukturám a tvrdil, že zná řešení, až ho začaly pronásledovat ze všech stran, a na konec skončil na dobu tří let ve vězení. Jeho proviněním byla skutečnost, že si uvědomil, že za zhoubnými nádory stojí rozvoj houbovité plísně zvané "candida" (kvasinkový typ houby, která má parazitní povahu). Žije i v těle zdravých osob a pokud má člověk kvalitní imunitní systém, udržuje tohoto parazita v šachu. Ovšem pokud je organismus dlouhodobě oslaben, například stresem, špatnou stravou, častým očkováním, vytížením organismu, nekvalitním spánkem, prostředím, ve kterém žijeme, co všechno v životě řešíme, to vše má vliv na náš psychický i fyzický systém, tedy i na imunitu jako takovou. Proto má tato kvasinkovitá houba možnost se v našem těle šířit a imunitní systém nepracuje na plné obrátky. Tím pádem vznikají rakovinotvorná onemocnění.
Nejúčinnějšími metodami podle našich všeobecných lékařů, jak zničit buňky v těle, jsou moderní léky na rakovinu, které jsou stavěny na tom, že rakovinu vyléčí nebo jí dokonce zabrání. Tím ,,zázrakem,, je myšlena například známá chemoterapie. Skutečnost je ale trochu jiná.
Toxické látky během chemoterapie zabíjejí i zdravé buňky imunitního systému, ale plíseň candida se může šířít dále. Tudíž se imunitní systém člověka nakonec nemá šanci bránit. Ti, kteří se zdají být po operaci nebo léčbě chemoterapií zachráněni, jsou ve skutečnosti časovanou bombou. Člověk, aby mohl být vyléčen z rakoviny, musí u něj být extrémně posílen imunitní systém, ne oslabován. Dr. Simoncini zjistil, že i přes nasazení běžných léků na rakovinu, houba candida mutuje a šíří se v těle dál.   Tento lékař dlouhým zkoumáním přišel na to, že látka zvaná hydrodenuhličitan sodný, která je mimo jiné hlavní složkou jedlé sody, houba Candida se této jmenované látce z nějakého úžasného důvodu nedokáže přizpůsobit, a proto rakovinotvorné buňky zabíjí. Dr. Simoncini tuto látku aplikoval na některých  svých pacientech s velice pozitivním výsledkem a jeho pacienti se začali uzdravovat.
Své poznatky a výsledky svých léčebných metod, přednesl ministerstvu zdravotnictví a dopadlo to tak, že Dr. Simoncini skončil ve vězení - za léčbu lidí neschválenými farmaceutickými postupy, protože by tato jednoduchá léčba změnila celosvětový farmaceutický průmysl, tudíž by se celosvětově přišlo o velké množství peněz.
Přesto se tento doktor nevzdal svých pozitivních výsledků, lidi chtěl uzdravovat, a ne jen potlačovat syndromy a očekávat jestli to jedinec zvládne nebo ne.


rak.jpg

Vraťme se však k důležitosti otázky zdraví a prevence.
Existují jisté rakovinotvorné buňky obsahující enzym, který se nazývá CYP1B1. Enzymy jsou jednoduše bílkoviny, které ovlivňují chemické reakce. Tento enzym mění strukturu látky zvané ,,salvestrol,, přírodní ochranné látky obsažené v imunitním systému, která se nachází v mnoha druzích ovoce a zeleniny a je velmi úspěšná v boji proti plísňovým parazitům. CYP1B1 je tedy enzym, který je produkován pouze v rakovinotvorných buňkách, ale společně se salvestrolem, který je produkován v ovoci a zelenině, tak tvoří látku, která je úspěšná v boji proti plísňovým parazitům.  Je zjištěno, že čím více je plísňové onemocnění v organismu rozšířeno, tím více salvestrol pro dané onemocnění působí.
To nám napovídá, že je nutné pít kvalitní a čisté šťávy z ovoce, zeleniny a nejen to. Proto se snažme porozumět sami sobě, mysleme na naše kvalitní zdraví a hledejme účinné alternativy, které mají skutečný smysl a význam pro nás. Nikdo jiný to totiž za nás neudělá a je jen na nás samotných, jakým životem chceme žít a jak dlouho.


Co s tím?
Jakým způsobem předcházet nebezpečí šíření těchto hub a plísní, to je jednoduché. Mít silný imunitní systém, což znamená mít v těle dostatek antioxidantů a co nejméně volných radikálů.
Jakým způsobem jsme to schopni zjistit?
Existují dnes technologie, které dokáží změřit, jak je na tom Váš imunitní systém. Jedná se o patentovaný biofotonický scanner, který využívá vědecké poznatky Ramanovy spektroskopie k měření stavu hladiny antioxidantů v našem těle. Pokud cítíte potřebu zabývat se prevencí a ochranou svého těla, kontaktujte nás přes náš Facebook a mi Vám zabezpečíme změření. Máte skvělou možnost sledovat poměr antioxidantů a radikálů ve svém těle dlouhodobě a naši odborníci Vám doporučí, jak hladiny antioxidantů pro ochranu před rakovinotvornými houbami zvýšit.
Existují různé způsoby jak zvýšit hladinu antioxidantů ve svém těle, buď doplňování pomocí zeleniny a ovoce, což při dnešním hektickém tempu života není kolikrát dost možné.Málokdo z nás má možnost mít velkou zahradu, kde mu denně roste velké množství vitamínů a minerálů. Ani v bio-obchodě si dnes nejsme úplně jisti, že nabízené produkty jsou opravdu zdravé. Také se je můžete pokusit doplnit pomocí doplňků výživy na přírodní bázi, ale když si pak přečtete zadní stranu výrobku, zjistíte, že skutečnost je více než jiná.  
Pokud chcete zvýšit obranyschopnost svého organizmu vůči těmto rakovinotvorným houbám, kontaktujte nás na našich stránkách, rádi Vám poradíme zde.

Žádné komentáře:

Okomentovat