středa 12. srpna 2015

Proč se nechat zmeřit na skeneru?

O tom, že v dnešní době je třeba přijímat kromě potravy také potravinové doplňky už nikdo nepochybuje. Potraviny, které nakupujeme, neobsahují všechny látky, které naše tělo potřebuje.
Jak ale poznat, které potravinové doplňky splňují to, co slíbily jejich reklamní letáky? Scanner je odpovědí na tuto otázku.


Co je to skener?
Jde o revoluční nástroj, vyvinutý společností která má sídlo v USA, který slouží k měření hladiny karotenoidních antioxidantů ve vašem těle a k ověření důkazu účinnosti doplňků stravy při zlepšování vašeho celkového antioxidantního zdraví.


Co přesně skener dělá?
Umístěte dlaň své ruky před bezpečný nízkoenergetický laserový paprsek skeneru a ihned obdržíte výsledek hladiny karotenoidních antioxidantů ve vaší pokožce – svou hodnotu karotenoidů v kůži.


Proč bych měl/a být skenován/a?
Díky měření stabilní hladiny karotenoidních antioxidantů v kůži a díky generování hodnoty karotenoidů v kůži poskytuje skener přesnější a spolehlivější bioukazatel stavu vašeho celkového antioxidantního zdraví, než kterákoliv jiná metoda měření antioxidantů. Zjištění hodnoty karotenoidů v kůži vám pomůže uvědomit si hladinu antioxidantů ve vašem těle a poskytne vám motivaci, kterou potřebujete ke zlepšení vašeho celkového antioxidantního zdraví.


healthcare.jpg

Měření Vám provedu po domluvě u sebe ve studiu jestli cítíte potřebu udělat něco se svým zdravím kontaktujte mě.

Žádné komentáře:

Okomentovat