sobota 15. srpna 2015

Cordyceps sinensis je cizopasná houba s úžasnými vlastnostmi

Cordyceps sinensis je cizopasná houba potřebující ke svému růstu specifické podmínky vysokohorských oblastí Činy a Tibetu, kde ji používá k léčení tradiční čínská medicína již více než 1200 let.Housenice čínská (Cordyceps sinensis) – je velmi vzácná surovina, která je podivuhodným přírodním spojením představitelů flóry (hyfa a podhoubí paličkovice nachové) a fauny (larva motýla, na kterém tato houba parazituje), jež nemá v přírodě obdoby co do formy a vlastností. Housenice je zázračný prostředek, přicházející z doby dávno minulé.
Cordyceps sinensis dovede pozitivně ovlivňovat a léčit mnoho oblastí v lidském těle a nyní se dostává i k nám. Užívá se dle individuálních potřeb každého pacienta.
Cordyceps sinensis je dokonalý přírodní lék.


cordyceps_01.jpg


Jak se pozná dobrý a kvalitní  Cordyceps

Jistě jste se už zamýšleli nad tím, jaký Cordyceps sinensis si pořídit.


Latinsky …Cordyceps sinensis
Cordyceps sinensis je latinský název pro housenici čínskou. Tím však jeho členění nekončí. Dále se dělí do kmenů, kterých je asi 300 a nejznámější jsou 4 (CS-1, CS-2, CS-3 s CS-4). První tři z nich jsou sice bezpečné a účinné, avšak rostou příliš pomalu a z tohoto důvodu se pro komerční využití nehodí. Pro komerční využití se proto většinou používá kmen CS-4, který vytrvale a rychle roste. V Číně byl k tomuto účelu vybrán, kmen CS-4 pochází z provincie Čching-chaj je to severovýchodní část historického území Tibetu původně nazývanou Amdo. Tento osvědčený kmen Cordyceps sinensis CS-4 se užívá jako náhrada za divoce rostoucí kmeny Cordycepsu. Jeho léčivé účinky prozkoumala řada studií a v roce 1988 byl v Číně schválen jako lék pod názvem Jin Shui Bao. Aby mohl být Cordyceps sinensis vpuštěn bez obav na trh, musely být provedeny testy jeho bezpečnosti a mnoho studií, jež prokázaly jeho účinnost a bezpečnost. Po více než 20 letech klinických testů musíme konstatovat, že některé jejich výsledky jsou ohromující. Cordyceps sinensis má velice pozitivní účinky na lidské tělo.


Zamyslete se, energie je asi nejzajímavější komoditou na světě, ale také velmi nezbytnou komoditou pro samotného člověka. Nejen stroje musí pracovat na bázi dodané energie, ale také člověk je velmi závislý na tom, jakou energii přijímá a co z ní nakonec je schopen využít. Proč by také byly natolik oblíbené kofeinové a předtréninkové přípravky, nebo proč byste si nedokázali představit své každodenní ráno bez šálku kávy. Ano, je to tak. Každá substance, která alespoň svoji minimální měrou přispěje k tomu, že se budete cítit plni energie, stojí za pozornost. Podobně je tomu i u Cordyceps. Ač se nacházíme v moderní době, stále častěji se díváme do vzdálené minulosti a učíme se od svých předků. Cordyceps patří po staletí do čínské medicíny, kde je hojně využíván. Právě z této asijské velmoci se k nám do Evropy dostává nejvíce vědění a do budoucna se jistě můžeme těšit na to, že se nám otevřou další  nesčetné možnosti využití substancí, které jsou nám prozatím skryty. Zpět ale ke Cordyceps a jeho vlivům na lidský organismus.

Cordyceps navyšuje hladinu ATP

Adenosintrifosfát je energetickou jednotkou a substrátem vašich pracujících svalů. Je také jedním z mediátorů toho, že je vůbec umožněn pohyb člověka a produkce svalové síly. Je to pohonná hmota našich svalů. Na bázi ATP ve své podstatě pracují veškeré procesy a výkony, které jsou realizovány do 10-15 sekund svalové práce Vy tedy víte, že toto energetické krytí je tím hlavním, které využíváte v posilovně.
Podle studie z roku 2007 na Hong Kong University of Science and Technology , můžete Cordyceps významně podpořit schopnost vašeho těla vytvářet ATP, což vám může pomoci prodloužit pracovní sérii a zároveň navýšit absolutní i vytrvalostní sílu ve vaší tréninkové praxi. Nové osobní rekordy na sebe tedy nenechají dlouze čekat.

Cordyceps napomáhá zvýšení hladiny testosteronu

Není žádným tajemstvím, že jedním z hlavních hormonů zodpovědných za nárůst svalové hmoty, využití tuku a sexuální touhu je hormon testosteron. Tento mužský hormon je dokonce v dnešní kulturistice natolik oceňován, že se sahá k jeho zneužívání již i u běžných sportovců. K tomuto vás samozřejmě nenabádáme a spíše jsme rádi, že si hledáte čistou cestu navýšení. Jedním z prostředků je právě Cordyceps. Jak bylo prokázáno v několika studiích na zvířatech, ke zvýšení hladiny testosteronu dochází stimulací "továrny" pro výrobu testosteronu - Leydigových buněk ve varlatech.


S vyšší hladinou testosteronu se budete cítit nejen lépe, ale také navýšíte množství svalové hmoty, zvýšíte svoji sexuální touhu a snížíte množství tělesného tuku. To není špatný výsledek, že?


Cordyceps zvyšuje využití kyslíku

Cordyceps prokazatelně navyšuje využití kyslíku. Toto sice nesouvisí zcela s fitness a posilováním, můžete však počítat s tím, že se při své každodenní aerobní aktivitě pro spalování tuku, budete cítit mnohem lépe. Zde alespoň vidíte, jakým způsobem a jak široce je tato houba použitelná. Poprvé byl v tomto smyslu použit čínskými běžci v roce 1993, samozřejmě s velkým úspěchem.




Cordyceps a další jeho vlastnosti...


Protizánětlivé a antimikrobiální účinky
Housenice potlačuje rozmnožování a růst řady patogenních mikroorganismů, bakterií, plísní, prvoků a virů. Extrakt housenice působí proti rozvoji nejrůznějších druhů streptokoka (Streptococcus), stafylokoka (Staphylococcus), pneumokoka (Streptococcus pneumoniae). Má inhibiční účinek na původce vozhřivky (Pseudomonas mallei), na bacil antraxu (Bacillus anthracis), na bacil prasečího moru (Bacillus suisepticus). Existuje celá řada prací, které prokazují účinek housenice na měňavku úplavičnou (Entamoeba histolytica). Housenice je účinná i proti původci tuberkulózy (Mycobacterium tuberculosis). Za pokusných podmínek alkoholový extrakt ničil rozvoj Kochova bacilu i při ředění 1:100 000.
Housenice je účinná i proti plísním. Doposud mykologové potvrdili její účinnost proti antropofilní houbě druhu Epidermophyton floccosum a proti dermatofytům Microsporum gypseum, Microsporum lanosum a Trichophyton.
Housenice také inhibuje rozvoj viru Herpes simplex.


Protinádorové účinky

Užívání housenice prodlužuje život laboratorních zvířat trpících různými druhy rakoviny. Při pokusech s buněčnými kulturami brzdí růst a rozvoj rakovinových buněk: myších rakovinových buněk S-180, buněk rakoviny plic Levis, buněk rakoviny prsu, rakovinových buněk MA-737 a dalších. Housenice blokuje syntézu matricové RNA a nukleových kyselin v nádorových buňkách, což snižuje četnost nádorového zvrácení buněk.

Housenice – imunoregulátor nové generace
Prvotní výsledky zkoumání imunitní farmakologické aktivity přírodní a šlechtěné housenice ukázaly, že ovlivňuje mnohé části imunitního systému – stimuluje nebo potlačuje funkci různých populací lymfocytů. Housenice je netoxická, nepotlačuje, na rozdíl od syntetických přípravků regulujících imunitu, funkci tvorby krve v kostní dřeni a sliznici a není cytotoxická vůči lymfocytům. Bezesporu se jedná o velmi perspektivní imunoregulátor nového typu.
Pole působnosti housenice je neobyčejně široké
Klinické studie prokázaly, že housenice má úžasný účinek při léčbě a prevenci těchto onemocnění:
onemocnění cest dýchacích: tuberkulóza, astma, emfyzém, chronická bronchitida, ad.
různé choroby ledvin
srdečně-cévní onemocnění: arytmie, hypertenze, hyperlipemie, tromboembolie ad.
onemocnění systému tvorby krve, anemie, trombocytopenie, leukopenie, snížení hladiny leukocytů při ozařování a chemoterapii
choroby nervové soustavy, nespavost, neurastenie, celkové vyčerpání, aj.
akutní a chronická žloutenka, cirhóza
různé druhy nádorů.
Je však třeba upozornit, že se výše uvedená onemocnění často vyskytují ve vzájemných kombinacích. Např. patologie jater a ledvin se často objevuje s chorobami srdce a plic, tuberkulóza se žloutenkou. Lékaři akademické medicíny se často soustředí na léčbu pouze jednoho problému a přitom zapomínají, že onemocnění je patologií celého organismu. Již v dávné minulosti čínští lékaři varovali před chybami podobného druhu.
Zcela unikátní spojení léčivých vlastností housenice a komplexnost jejích účinků na lidský organismus umožňuje vyhnout se jednostrannosti při léčení nemocných s různými chorobami.
Kromě výše uvedeného dochází při současném používání prostředků akademické (západní) medicíny k častému poškození srdce, plic a ledvin. Tento typ léčení je často doprovázen množstvím vedlejších účinků a komplikací.
Přípravky založené na housenici se mohou vyrovnat se zdravotními problémy vlastním, zcela unikátním způsobem. Přitom nevyvolává žádné nežádoucí reakce. I proto žádný lék není schopen zcela nahradit housenici.
Cordyceps tyto vlastnosti splňuje a vzhledem ke svým neobyčejným schopnostem regeneruje náš organismus, vyčerpaný buď nemocemi a léky nebo fyzickou či duševní prací (tzv. dobíjí baterky). Rovněž i pro zdravého člověka je vhodný pro udržování zdraví a to nejen v otázce kvantity (dlouhověkosti), ale hlavně jeho kvality.
cordyceps sinensis 1.jpg


Produkt CordyMax Cs-4 je díky svému exkluzivnímu složení v Číně uznáván jako produkt z fermentované houby Cordyceps, který nabízí tyto zajímavé přínosy. Druh Cs-4 je výsledkem 15 let rozsáhlého vědeckého výzkumu. Produktu CordyMax Cs-4 byla dokonce udělena ochrana duševního vlastnictví a může se jako jediná řada chlubit uznáním čínské vlády.

Pokud chcete vyzkoušet tento úžasný produkt kontaktujte nás na našich stránkách Galvanoterapie a anti age.




1 komentář:

  1. Byl jsem bez herpetické choroby pomocí bylinné medicíny Dr. Sacre, která ji vyléčila, šel jsem na lékařský test, doktor mi potvrdil, že jsem bez herpetické choroby, funguje to jako kouzlo a bylinná medicína je nejlepší, tady je číslo Dr. Sacre WhatsApp +2349076034359 nebo e-mailová adresa doctorsacrehealing@gmail.com,
    Kontaktujte ho, pokud máte jakýkoli problém nebo chorobu, kterou potřebujete, je kontaktovat ho, pomůže vám vyléčit tuto dlouhodobou nemoc ve vašem systému pomocí bylinného léčiva

    Mary

    OdpovědětVymazat