středa 5. srpna 2015

NOVÉ ANTI-AGING TRENDY.


Změny v přístupu lidí k Anti-Agingu.
Během posledních několika generací, vnímání, postoje a chování souvisejících se stárnutím obyvatelstva se změnily.
Zatímco minulé generace přijala více pasivní, méně zapojený pohled na stárnutí, teď lidé berou velmi aktivní a komplexní přístup k anti aging-u.
Touha udržet mladistvý vzhled a pocit, není omezena na starší generaci. Moderní muži a ženy dělají změny v  životním stylu na zvýšení délky života. Začínají s ošetřením a péči o pleť v mladším věku, a tráví více času a utrácí víc peněz za produkty, které minimalizují známky stárnutí.
Mladší spotřebitelé chtějí, aby si zachovali své mládí co nejdéle, skupinu spotřebitelů anti-aging produktů, rozšiřuje od středního věku a starších spotřebitelů k  mladším spotřebitelům mezi 26 až 38 roky..


Lidé se přesouvají z obtížných rekonstrukčních postupů na jemné méně invazivní možnosti.
Zatímco by dnes rádi vrátili čas, pokud jde o jejich postoj k jejich věku, 80% respondentů uvedlo, že  neuvažují o  plastické chirurgii.


Již po staletí lidé hledají způsob, jak přirozeným způsobem oddálit nevyhnutelný proces stárnutí a určitě i vy jste se někdy zamýšleli  nad tím, proč někteří lidé vypadají na svůj věk přirozeně mladší.


Jak světová populace stále roste, lidé na celém světě jsou stále starší a žijí déle, vytváří poptávku po výrobcích, aby se cítili zdravější a vypadali mladší. "Stáří" se odkládá v dnešní společnosti, protože mnoho 50-64 letých  jsou stejně aktivní (nebo více aktivní) jako mnoho jejich mladších protějšků.


Krása stává úžasným konceptem dnešní doby. Už ne jen spojené s obrazem a módy, krásy stále  více je to o životním stylu a způsobu, jakým se cítíme  a jak jsme vnímáni okolím kolem nás.
Lidé na celém světě jsou stále starší a tudíž mají větší zájem o produkty, které je dělají zdravějšími a vypadají mladší a aktivní.


Nový výzkum vykonaný na univerzitě Purdue (USA) nedávno odhalil hlavní, doposud skrytý, zdroj stárnutí, který se skrývá v každém z nás.
Jedná se o vnitřní urychlovač stárnutí v epidermě, nazývaný arNOX, jehož množství se zvyšuje tím, že stárneme. ArNox se nachází na povrchu našich buněk. Tento neviditelný nepřítel je schopný neustále produkovat v pokožkce škodlivé volné radikály, které ničí  kolagen a elastin, čímž snižuje produkci těchto velmi důležitých proteinů.  Když k tomu přidáme skutečnost, že se nám produkce kolagenu díky zpomalující se činnosti fibroblastů přirozeným způsobem přestává vytvářet v těle cca kolem 26 roku, výsledek je jednoznačný. Vypadáte o několik let starší, než ve skutečnosti jste.




Kromě tohoto výzkumu vědci jedné společnosti  identifikovali exkluzivní směs přísad, které zpomalují produkci volných radikálů v epidermě – technologii ageLOC.
AgeLOC je jediná technologie vytvořená na redukci viditelných známek stárnutí tím, že se zaměřuje na tohoto neviditelného a dlouho neznámého tvůrce volných radikálů v epidermu.


Tak jako se nám kolagen v těle přestává postupně vytvářet cca od 26. roku a tím stárneme, tak se nám podle nejnovějších výzkumů amerických vědců „probudí „ v pokožce nově objevený enzym stárnutí arNOX. S arNOXem se všichni rodíme. A pokud ho máme geneticky málo, vypadáme mladší, pokud více, vypadáme na svůj věk starší. Tento enzym žije na našich buňkách jako parazit, kolem 26 roku se zaktivuje, začne produkovat volné radikály a tím odstartuje nezadržitelný proces stárnutí.


Proti těmto volným radikálům, které nepřicházejí z venku, ale zevnitř, jsme se ještě do nedávna nedokázali bránit. Ale od r. 2009 máme neuvěřitelné štěstí, protože žijeme v historické době, kdy se podařilo objevit technologii ageLOC s jejíž pomocí se dá činnost arNOX na určitou dobu zastavit. Pomocí galvanického přístroje si vpravíme do mezibuněčného prostoru ageLOC a cca na týden uhasíme činnost arNOXu – produkci volných radikálů přímo v jeho zdroji – v epidermu.


Má li být 21. století něčím vyjímečné pak tím, že světlo světa spatřil elixír mládí - ageLOC.

Těšíme se na Vaše dotazy na našich stránkách Galvanoterapie a Anti age.

Žádné komentáře:

Okomentovat