pondělí 17. srpna 2015

Co je to ageLoc?

Již po staletí lidé hledají způsob, jak přirozeným způsobem oddálit nevyhnutelný proces stárnutí a určitě i vy jste se někdy zamýšleli  nad tím, proč někteří lidé vypadají na svůj věk přirozeně mladší?
Nový výzkum vykonaný na univerzitě Purdue (USA) nedávno odhalil hlavní, doposud skrytý, zdroj stárnutí, který se skrývá v každém z nás.
Jedná se o vnitřní urychlovač stárnutí v epidermě, nazývaný arNOX, jehož množství se zvyšuje tím, že stárneme. ArNox se nachází na povrchu našich buněk. Tento neviditelný nepřítel je schopný neustále produkovat v pokožkce škodlivé volné radikály, které ničí  kolagen a elastin, čímž snižuje produkci těchto velmi důležitých proteinů.  Když k tomu přidáme skutečnost, že se nám produkce kolagenu díky zpomalující se činnosti fibroblastů přirozeným způsobem přestává vytvářet v těle cca kolem 26 roku, výsledek je jednoznačný. Vypadáte o několik let starší, než ve skutečnosti jste.


Kromě tohoto výzkumu vědci  identifikovali exkluzivní směs přísad, které zpomalují produkci volných radikálů v epidermě – technologii ageLOC.
AgeLOC je ve světě jediná technologie vytvořená na redukci viditelných známek stárnutí tím, že se zaměřuje na tohoto neviditelného a dlouho neznámého tvůrce volných radikálů v epidermu.


dew.jpg


  • ageLOC® se zaměřuje na základní zdroje stárnutí tak, aby zachoval mladistvý vzhled a omezil projevy stárnutí.
  • Posiluje mladistvou strukturu pleti – technologie se složením, které je navrženo na patent, povzbuzuje produkci kolagenu o 150 % a vykazuje dvojnásobný pokles produkce MMP (Matrix Metallopeptidase), jež ničí strukturu pleti.
  • Vyhlazuje texturu – obsahuje složky, jež prokazatelně povzbuzují obnovu buněk v pouhých pěti dnech, takže získáte pocit jemnější a hebčí pleti.
  • Sjednocuje barvu pleti – snižuje výskyt skvrnité, unavené a nejednotné pleti a získáte hebký, mladistvý pocit.
  • Pomáhá zmírnit viditelnost jemných linek a vrásek.
  • Zvyšuje jas pleti – pomocí technologie, která pleť rozzáří.
  • Snižuje výskyt pórů – obměnou buněk za mladší.
  • Omezuje výskyt skvrn – rozjasňující technologie zastavuje nechtěnou produkci melaninu v pleti, a tak snižuje výskyt skvrn.
  • Zvýšená hydratace – díky povzbuzující kyselině hyaluronové, zvlhčující sloučenině, jež se v pleti vyskytuje přirozeně.

Žádné komentáře:

Okomentovat